Mutta missä viipyy loma?Pikkuhiljaa tuntuu siltä, että pipo alkaa kiristämään eli loma tulisi todella tarpeeseen. Vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa puurtaa, niin sittenpä. Kävin muuten alkuviikosta työhaastattelussa nuorisotiedottajan paikkaan, mutta kaikeksi onneksi en tullut valituksi enkä joutunut ikävään valintatilanteeseen nykyisen työpaikan ja uuden välillä. Opin kuitenkin taas itse haastattelutilanteesta muun muassa sen, että kannattaa selvittää haettavan jobin työnkuva ennen haastatteluun menoa. Ja ehkä myös sen, että kannattaa miettiä edes sekunti ennen kuin möläyttää suustaan jotain ihan käsittämätöntä soopaa. Että jos sitten hetken tuumailun jälkeen tajuaisi olla ihan fiksu ihminen. Paitsi ehkä se on mun kohdalla mahdottomuus, vaikka miettisi kokonaisen viikon...


Paitsi loman tarve, myös parisuhteen hoidon tarve alkaa tulla ajankohtaiseksi ihan näinä päivinä. Basistin kanssa on tullut tyhmääkin tyhmempiä riitoja (tai siis minähän se meidän perheessä riitelen, ei Basisti) ja varmaan ihan siitä syystä, että me nähdään nykyään niin harvoin. Lupasin tänään maksaa taas puolet vuokrasta Basistin tilille, johon se tokaisi että mitäs jos jättäisit tämän kerran maksamatta kun ei sua täällä edes ole näkynyt.


Niinpä.


Tänään oli vapaapäivä ja tuumailin illansuussa että josko sitä ehtisi kesäteatterissa käymään, mutta Basisti ehdotti että lähdetään ennemmin katsomaan Sarakallion päältä näkymiä järvenselälle. Sinnepä siis, metsän keskelle samoilemaan. Upeat maisemat oli kyllä, mutta en uskaltanut lähteä laskeutumaan kallion syrjää että oltaisiin nähty kalliomaalauksia, joten tyydyttiin vaan ihastelemaan maisemia. Sitä paitsi ollaanhan me nähty maalaukset vedeltä päin. On se jotenkin hienoa, että osa kyseisistä maalauksista saattaa olla jo 4000 vuotta vanhoja!


Viikonloppuna on luvassa oleilua apinatarhassa eli mökille olisi suunnattava. Mukaan lähtee työmaa eli Vaahteramäen Eemeli, sekä Ryövärintytär ja Hirvi-Ö. Onneksi Muumimamma ja Veljeni Leijonamieli ovat jo valmiiksi mökillä, ettei ihan yksin tarvitse koko apinaorkesteria johtaa.
Näkeekö muuten kukaan muu tässä kuvassa naaman kuin minä ja Basisti?


0 kommenttia: