Kuulumisia

Puuh.


On se kyllä kumma miten työ ihan tosissaan haittaa vapaa-aikaa. Tuntuu ettei ikinä ehdi olemaan kotona, saati sitten koneen tai television äärellä. Ehkä se on ihan hyvä vaan, kun jo monta vuotta ehti vierähtää selkä notkollaan sohvalla köllötellessä tai perse puutuneena tietokoneen ruutua töllöttäen.


Tarkoittaako tämä siis että minulla on vihdoinkin elämä???


Menkat tekevät alkuaan ja olo on sen mukainen. Onneksi on vapaapäivä, saa rauhassa torkkua silloin kun huvittaa tai heittää muuten vaan pitkäkseen kun mahaa juilii oikein kunnolla. Pikku Myy on tulossa piipahtamaan jossain vaiheessa ja katsotaan nyt, jos saisi aikaiseksi käydä yhdessä vähän kirppiksilläkin.


Viikonloppuna suunnataan Basistin kanssa mökille ja tulossa on myös Juffi-eno ja Täti Monika. Kivaa nähdä piiiiitkästä aikaa. Basisti suunnitteli, että lomalla eli elokuun puolessavälissä lähdettäisiin käymään saaristossa heidän luonaan (meikäläisen kuuden päivän loma muuten venähti tasan kahdeksi viikoksi muutamalla palkattomalla vapaapäivällä ja Pomon ihanalla suunnittelulla, jossa sain olla itsekin mukana, juhuu!). Pipan kanssa soiteltiin eilen, ja mun kukat on kuulemma alkaneet oikein rehottaa mökillä. Pipa on ystävällisesti käynyt niitä kastelemassa kun en ole itse ollut pitämässä huolta kasveista. Toivottavasti se on myös jutellut niille mukavia :)


Puolitoista viikkoa sitten juhlittiin Basistin "velipuolen" häitä ja ai että oli mukavat juhlat (=pääsin sohvalta ylös ja vaatteisiin asti seuraavana iltana 8:n jälkeen...) Basisti selviytyi hyvin bestmanin tehtävistään ja kertoi juhlapaikalta kotiin tultaessa, että itse asiassa oli aikaa mukavaa seistä siinä alttarillakin. Tosin tämän lausuman se kyllä pyörsi pari päivää myöhemmin, kun keskustelin asiasta Ykkösanopin kanssa :) Taisi olla siis pelkkää humalaisen horinaa. Viime viikonloppuna oltiin joka tapauksessa Sumiaisissa Suolirockissa diggailemassa paikallisia bändejä ja saatiin taas kutsu häihin. Niistä tulee sitten kolmannet tämän vuoden puolella. Jokohan tuo häähumu alkaisi tarttua meihinkin...?!?

Kuvassa Muumimamman kesäkukka-asetelma. Se oli nähnyt jossain sisustusohjelmassa käytettävän vanhaa termoskannua kukkamaljakkona ja niin se kaivoi esiin (Ritalan pohjattomista aarrekätköistä) hienoakin hienomman termarin. Kertakaikkisen ihana kukkakuviointi, ja sopii vallan mainiosti luonnonkukille ja mökkimaisemaan, eikö vaan?


0 kommenttia: