Kuulumisia

Hitto kun työnteko haittaa tätä mun bloggaamista... Aamulla ei muka ehdi ja illalla ei muka jaksa. Oikeasti syy on ehkä siinä, ettei nyt meinaa löytyä mitään sanottavaa. Ei tosin sillä, että sitä sanottavaa olisi ennenkään ollut.

Kerronpa nyt sitten lyhyesti kuulumisia.

Töitä. Töissä käyn. Paitsi pari päivää olin tällä viikolla saikulla, kun iski taas kivan räkätaudin päälle. Olo oli kamala, mutta onneksi sai köllötellä sohvalla peiton alla ja katsella Basistin pelaavan pleikalla Resident Evil 4:ää. Lomautettujen huveja.

Kadonneen ovulaation metsästys. Ei suju. Viime viikolla aloitin tikuttamisen ja välissä vaihtui taas testin merkki, mutta ei. Edelleenkään ei tulosta. Tässä on aika monta kiertoa nyt tikutettu ja tasan KERRAN olen saanut näkymään oletetun ovulaation ajankohdan. Voi perse. Clomifen olisi tarkoitus aloittaa piakkoin, mutta niin kauan kuin ovulaatiota ei näy, en halua alkaa pillereitä popsimaan. Ihan kohta alkaa tulla sellainen olo, että hedelmälliset helvettiin. En halua kuulla teidän "vahingoistanne", siitä miten kerran oli alushousut samassa pyykkikorissa ja siitä se sitten lähti. Vittu.

Asumisjärjestelyt. Mättää. Minä istun yksin Muumimammalassa ja Basisti istuu toisaalla. Helevetin hienoa. Ensi viikolla Muumimamma palaa kuukauden kestäneeltä reissultaan ja sitten täällä on edes seuraa. Jos seuraksi lasketaan yksi puolikuuro mummo ;) Taloa ei ole tiedossa vieläkään ja tuskin tulee sellaista edes ostettua. Ikinä. Tällä vauhdilla. Ollaan tuomittuja asumaan kälysissä vuokrahelveteissä hamaan hautaan asti.

Mitäs muuta. Ei muuta. Siinä pähkinänkuoressa tämä niin kutsuttu elämäni.




0 kommenttia: