Kuppeja ja vielä vähän tukasta

Heh, näkisittepä miten entinen pörrötukka on kuin muisto vain (tai paha uni)... Uusi suoristusrauta täytti sille asetetut odotukset, ja nyt hiukset ovat suorat ja sileät. Mitä ne eivät ole olleet yli 30 vuoteen! Kummallista, mitä tuo nykytekniikka saakaan aikaan :) I love my SalonStraight Pro!!!


Ja sitten kuppiosioon. Reilu viikko sitten sain mökillä inspiraation lyödä muutamia keittiönkaapista löytyneitä kahvikuppeja näytille ja esiin. Eli laitoin Basistin poistamaan maustehyllyn oven, heitin maustepurkit kaappiin ja asettelin muutamia Arabian kuppeja näkysälle. Joissakin kupeissa ei ole leimaa, mutta Muumimamma ja Täti Monika kyllä vakuuttivat niidenkin olevan Arabiaa. Mummo (ja kourallinen muitakin sukulaisia) on ollut aikoinaan Arabian tehtaalla töissä, ja sieltä on kulkeutunut ilmeisesti myös kakkosluokan tavaraa kotiin, ja niissä ei välttämättä ole kuulemma leimoja. Eikä vissiin kaikissa ykköslaadun tuotteissakaan. En tiedä. Joka tapauksessa, ihan nättejä kuppeja löytyi, vai mitä sanotte?





Ylimmällä hyllyllä olevat kupit eivät muuten todellakaan ole Arabiaa, mutta ne vaan on jotenkin niin mummolamaiset ruusukuosissaan, että laitoin nekin esille. Ei ne kyllä yhtään sovi samaan seuraan noiden muiden kuppien kanssa, mutta jos satun kirppiksiltä löytämään lisää Arabian kuppeja, niin nakkaan nuo ruusukupit samantien johonkin toiseen nurkkaan.


Tämä pikkukuppi on leimallinen ja se on Arabiaa. Vähän on kärsineen näköinen, mutta ah, niin söpö! Satu Hannusta ja Kertusta on ilmiselvästi innoittanut kupin kuvittajaa...












No niin, nyt on kupit esitelty ja on aika tehdä muutama joulukortti. Vakaa aikomus saada ainakin 5 korttia valmiiksi asti!

4 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Aivan syötävän suloisia kahvikuppeja! Astioiden keräilijää (minua) oikein vatsasta kouraisi;D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Heh, pitäisi alkaa vissiin juomaan kahvia, että pääsisi kupit käyttöön asti :D Oletko keräillyt kuppeja kirppiksiltä? Mietin, että minkähänlaisissa hinnoissa ne pyörii, kun ei ole tullut pantua merkille...

Susikairan akka kirjoitti...

Minä olen semmoinen keräilijä, että keräilen mistä sattuu. En oikeastaan ole edes ajatellut hintoja, kun tulee vaan jostain jutusta "pakko saada" tunne, niin eihän sille mitään mahda. Silloin on pakko saada=)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Tunnistan tunteen :D