Valoa pimeyden keskelle


Sain kuin sainkin eilen ostettua hiustensuoja-ainetta (Schwarzkopfin Osis Flatline Iron Serum) suoristamista varten, vaikka kaupunkiin pääseminen meinasikin vähän takkuilla. Odotin bussia 25 minuuttia, ja kun pääsin pysäkiltä takaisin kotiovelle, huristi bussi vihdoin ja viimein ohi. Vitutti. Odotin sitten vielä tunnin verran seuraavaa bussia (kotona, en pihalla) ja kaupoilla ehdinkin sitten olla kokonaisen tunnin ennen kuin bussi lähti takaisin päin. Maalla asumisen iloja. Henkilökohtaisesti en muuten tajua, miksi pääkaupunkiseudulla asuvat ihmiset ryntäilevät ja juoksentelevat busseihin/ratikkaan/metroon, kun seuraava kyyti on kuitenkin tulossa vartin sisään viimeistään... Joka tapauksessa tänään on siis tarkoitus pitää tukanpesupäivä, joten pääsen kokeilemaan uutta rautaani (Philips Salon Straight Pro) illemmalla. Jei!


Viikonlopusta sen verran, että mukavaa oli (vaikka kuukautisten alkaminen vähän masensikin). Saatiin Basistin kanssa yhteiseksi 64-vuotissyntymäpäivälahjaksi Bohnanza Ninnulta ja Juhalta, ja ehdittiin juuri ja juuri ottaa siitä pikaisesti tyypit. Ninnun kanssa matsattiin myös yksi Carcassonne. Muutoin aika meni seurustellessa, tupaa ja saunaa lämmittäessä, ulkotulia laitellessa ja tietenkin syödessä ja juodessa. Lauantaina kävimme päivällä Kaikkea on -liikkeessä (vanhalla tanssilavalla sijaitseva osto- ja myyntiliike, jossa on myynnissä kaikkea mahdollista uutta ja vanhaa tavaraa korvakoruista keinutuoleihin) tonttuilemassa, eli etsimme sopivat pikkujoululahjat toisillemme muutamalla eurolla. Olin pakotettu ostamaan myös seuraavan tuikkulampun keltaiseen kammariin...



Viikonlopun pikkujouluista vielä muutama tunnelmatuokio:


Valon lähteinä jätkänkynttilä, myrskylyhty, jäälyhty sekä lumilyhty. Kauniita!









Varsinkin tuo ylläoleva jäälyhty oli upea, niitä oli avannon ympärillä yhteensä kolme kappaletta. Pojat leikkasivat moottorisahalla jäästä neliöitä ja rakensivat niistä kuutiot. On ne näppäriä!

5 kommenttia:

Sonja ja Janne kirjoitti...

Onpa tosiaan upea lyhty. Täällä ei pahemmin lunta näy. On vain pimeyttä ja vettä....

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa. -Pratö-

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Sonja: Kyllä se nyt menee pimeyden ja märkyyden puolelle täälläkin...

Pratö: Ei paljon paremmin voisi sanoa :D

Susikairan akka kirjoitti...

Kylläpä onkin kauniita kuvia:) Ihan tulee haiku mökille. Varmasti nautinnollinen viikonloppu takana!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Jep jep, mukavata oli :) Nyt onkin sitten muutama viikonloppu niin täynnä ohjelmaa, että saa nähdä ehtiikö mökille seuraavan kerran vasta uutta vuotta vastaanottamaan. Ikävä mökille on jo kova!