6 asiaa minusta

Susikairan akka haastoi kertomaan 6 sattumanvaraista asiaa itsestäni. Hmm. Tuntuu, ettei mikään asia ole tarpeeksi mielenkiintoista kerrottavaksi, mutta pakko on jotain raapia kasaan.

  • Minulla on äärimmäisen heikko itsetunto. Koska olen yleensä hyvin äänekäs ja muutenkin eläväinen, saattavat jotkut ihmiset saada minusta täysin päinvastaisen kuvan. Joskus myös peitän asian tahallani, sillä kukapa haluaisi ensitapaamisella antaa itsestään heikon puolen vieraiden ihmisten käsiin? No niin, kirjoitettuna tuo viimeinen lause vaikutti ihan hullulta ja vainoharhaiselta... pöh.
  • Olen hyvin itsekriittinen. Tämä heijastuu myös ensimmäiseen kohtaan. "Neiti Täydellisyyden Tavoittelija", sanoi Muumimamma minusta kerran. Outoa, ettei mikään elämässäni sitten ole täydellistä... Tähän kohtaan liittyy myös jännittäminen, melkein kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Olen kuitenkin yrittänyt mennä rohkeasti uusiin ja hankaliin tilanteisiin kitkeäkseni itsestäni turhan jännittämisen pois. Nyt se on jo vähän helpompaa, kun paniikkikohtauksia ei ole tullut moneen vuoteen.
  • Rakastan esiintymistä, joko laulaen tai näytellen. Tämä saattaa joidenkin mielestä kuulostaa hullulta, varsinkin kun on lukenut kohdat 1 ja 2. Mutta tiedoksi asiasta tietämättömille, huono itsetunto ja paniikkihäiriö ovat melko yleisiä "ominaisuuksia" esiintyvien taiteilijoiden kohdalla (ei sillä että vertaisin itseäni esimerkiksi Winona Ryderiin tai Kata Kärkkäiseen!). Mutta näin se vaan on.
  • En pidä siitä, että joudun syömään vieraiden ihmisten kanssa/luona. Ruokatottumuksiltani olen äärimmäisen valikoiva, ja löydän "jäynää" parhaimmistakin sisäfilepihveistä. Mikä tahansa epämääräinen möykky tai rasahdus hampaissa saa välittömästi aikaan yökkäysrefleksin, eikä tätä asiaa ole kiva selitellä vieraille ihmisille. En syö sieniä tai sisäelimiä enkä myöskään meren eläviä. Paitsi purkkitonnikalaa :)
  • Vihaan beigeä. Ja ruskeaa. Minusta ihmiset, jotka käyttävät beigeä ja ruskean eri sävyjä sisustuksessa ja pukeutumisessa ovat täysin mielikuvituksettomia (anteeksi anteeksi anteeksi kaikki beigeloverit...). Hieman pelottaa, kun hetkittäin huomaan tykkääväni ruskeasta ja jonkun kirkkaamman värin yhdistelmästä. Mutta se johtuu ehkä vain siitä, että ruskea/turkoosi ja ruskea/purppura-yhdistelmiä näkyy aika paljon sisustuslehdissä eli näin aivopestään ihmisiä :) Myös liiallinen sinisen värin käyttö sisustuksessa ahdistaa. Yleensä en myöskään pidä liian puhtaista väreistä (sininen, punainen, vihreä, keltainen eli legovärit), vaan murretuista ja sekotetuista sävyistä.
  • Popeda ja Red Hot Chili Peppers aiheuttavat minussa oksennusreaktion. Radiossa kanava vaihtuu välittömästi kyseisten "artistien" esiintyessä. P.Mustajärvi on itse oksetus ja RHCP on vaan... en edes tiedä mitä. Inhoan sitä ehkä siksi, että joskus ennen muinoin oli tosi cooooolia tykätä kyseisestä bändistä ja ravintoloissa sellaiset muka-coolit kundit tanssivat (!) bändin musiikin tahdissa heilutellen käsiään ihan vammaisesti (anteeksi vammaiset). Joku siinä vaan tökkää... Vähän sama on CMX:n kanssa, et ollut coooool, jos et tykännyt bändistä. Minä en tykännyt.

Ja loppuun vielä yksi kohta, jonka kirjoitti eilen lapulle Ryövärintytär 7 v.

  • Purppura on topakka eikä anna ikinä periksi. Ja on myös hyvä täti. Sitten Purppura käy suunnilleen 10 kertaa päivässä tupakalla. Purppuralla on myös astma ja mielestäni hän ottaa sen myös hyvin vastaan (tällä Ryövärintytär tarkoitti sitä, että hoidan astmaani ja otan reippaasti lääkkeen :D).

Että mitäpä tuohon nyt lisäisi? Muuta kuin että eilinen hieroja totesi, että mulla tuskin kiertää veri päässä. Ja nyt olo on kuin olisi moukarilla hakattu selkää. Ja helvetinmoinen räkätauti on myös päällä. Sekin vielä.


6 kommenttia:

Brudor kirjoitti...

Mielestäni ei ole yllätys että nautit esiintymisestä. Usein epävarmat ihmiset nimenomaan tuuttaavat ja tuovat paljon itseään esiin, yksi defenssi sekin siinä missä totaalinen vetäytyminenkin.
Ja aivan oikeat oksennusreaktion kohteet. Pate Mustajärveä sais ampua varsijousella päähän... koko nuoliviinillisen :D

Susikairan akka kirjoitti...

Hauska listahan tämä on=) Tuo kutonen on jotenkin niin huvittava=D Popeda ja RHCP*kihkih*

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Burana: hahahahahahahaa, joo Patea nuoliviinillinen päähän :D

Susikairan akka: Popedassa ja RHCP:ssä ei ole mitään huvittavaa, ainoastaan oksettavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Neidin ruokailusta tulee mieleen ne vanhat hyvät ajat kun herkuteltiin grahampiirakoilla/lihapiirakoilla ja neiti tarkkaan kaivoi aina liha/riisitäytteet pois ennenkuin kyseisistä herkuista saattoi nauttia.... :D
Oi niitä aikoja, äikän sijaisen kiussamisineen...*nostalginen huokaus*
Haliterkuin Kään akka

Anonyymi kirjoitti...

Kiusaamisineen! Anteeksi te, jotka typoja vihaatte =)
t.sama akka

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kään akka, those were the days my friend... Ja kyllähän nyt kaikki tietää, että lihapiirakka ilman lihaa on ainoa oikea tapa syödä lihapiirakkaa :)