Painelin tänään aamusta terveydenhoitajan vastaanotolle poistattamaan tikit käsivarresta, ja hyvin oli haava parantunut. Sain luvan läträtä järviveden kanssa viikonloppuna (mökillä saunassa, ei aikomustakaan mennä järveen!) mikä on erittäin hyvä juttu. Mökkireissu ilman saunaa on kuin... öö... kala ilman fillaria. Tai jotain.


Kävin vähän paukuttelemassa mattoa, jonka valmistumista saa näköjään odotella. Hirmuinen halu olisi jo aloittaa jotain muuta. Varaukset on pieneen "jouluryijyyn" sekä vhs-kasettinauhasta tehtävään laukkuun. No, nyt tulevana viikonloppuna pääsen valkkaamaan mökillä maton lopullisen sijoituspaikan ja mittaamaan, kuinka pitkä matosta pitäisi tulla. Tällä hetkellä olen kutonut sitä n. 1,75 m.


Sitten kävin päiväteellä Jarsun luona. Pitkästä aikaa.


Ja nyt odottelen saunan lämpeämistä ja kuuntelen mahani murinaa. Karmea nälkä.


Kuvassa eilisen kokkaukset eli täytettyjä paprikoita. Namia oli!


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi asiaa. Möksällä on saunottava, sehän on selvä. Saunasta on mentävä järveen, sekin on selvä. Ja sitten. Söin juuri mysliä ja jogurttia. Tämän jälkeen blogia kattoon. Ei jumankekka. Kauhia nälkä iski päällensä. Täytettyjä paprikoita, nam. Paha sanoo, mikä ois enempi sattunu ku ruoan näkeminen just ennen maatepanoa. -Pratö-

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Heh, ei suinkaan ollut tarkoitus pahoittaa sun mieltä :) Et kai oikeesti meinaa järveen mennä mökillä?!? Tiedoksesi rakas Pratö: järvivesi on helevetin kylmää tähän aikaan vuodesta!

Anonyymi kirjoitti...

No okei sitten. Mennään Basistin kaa sit pilkille, nimittäin se vesi on jo varmasti niin kylmää.

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Jep jep, mitäs jos oltais ihan rannalla vaan porukalla...? Pidellään vähän tulta ja silleesti :)