Juhlahumun jälkitunnelmia

Puuh, johan on ollut kovin krapulainen olotila tänään... Eilinen juhlinta täytti siis odotukset ja maha oli pullollaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Kippisteltiin ensin kuohuviiniä hotellilla, sitten siirryttiin hotellin aulabaariin drinksuille ja siitä sitten syömäpuuhiin Pöllöwaariin. Aperitiivinä nautittiin pullollinen shamppanjaa, jonka merkkiä en huomannut panna merkille. Hyvää oli joka tapauksessa :) Alkuruoaksi söin vinegrettemarinoitua vihannessalaattia, parmesanlastuja, pinjansiemeniä ja piparjuurimajoneesia valkoviinin kera ja pääruoaksi pariloitua härän sisäfileepihviä, balsamico-cabernetkastiketta, vuohenjuustokroketin ja viinisipulihilloketta talon punaviinin kera. Namia. Niin namia, että harmikseni en jaksanut ottaa jälkiruokaa ollenkaan.

Ilta jatkui kosteissa merkeissä vielä Old Bricksissä ja Jyväshovissa sekä Night Jyväskylässä, ja sitten haettiin kitarat hotellilta ja kurautettiin Basistin kanssa taksilla kotiin. Tänä aamuna olo ei ollut kovin raikas tai helmeilevä, joten jouduttiin viivästyttämään lähtöä kuorotreeneihin parilla tunnilla. 4 tuntia kuorolaulua oli kyllä ihan maksimi tänään. Toivottavasti huomenna jo jaksaa paneutua paremmin joululaulujen auvoiseen maailmaan.

Mutta mukavaa siis oli, tosin Kakkosanoppi tirautti muutaman kyyneleen kun sai kuulla poikansa lähtevän ensi viikolla jonnekin päin Afrikkaa rauhaa turvaamaan. Onneksi Basisti hieroo rauhaa (yleensä mun kanssa) vain täällä kotimaassa... Rupattelin ruokailun lomassa työllistymismahdollisuudesta Marin kanssa, joka on erään melko suuren hypermarketketjun paikallisjohtajana kaupungissa. Ensi vuoden puolella olisi ehkä mahdollisuus päästä sinne töihin! Mari lupasi harkita asiaa ja keskustella palvelupäällikön kanssa tilanteestani. Mulla alkaa iskeä paniikki, sillä viikolla postilaatikkoon kolahti opintolainojen takaisinmaksusuunnitelma ja tammikuussa alkaa lyhennykset. Voi helevettiläinen.

0 kommenttia: