Hei tonttu-ukot hyppikää, nyt on juhlat!

Aamupäivä on mennyt pähkäillessä erään tonttu-ukon tarinaa. Se on menossa Kakkosanopille syntymäpäivälahjaksi, ja kehittelin sille sitten oheen vähän historiaa ja muuta. Vielä täytyisi saada ajatukset tarinan muotoon, ja paketoida lahja.



Tänään ollaan siis lähdössä perheen voimin juhlimaan syntymäpäivää kaupunkiin. Appiukko on varannut heille hotellihuoneen, jossa kippistellään aluksi onnittelumaljat ja lauletaan päivänsankarille onnittelulaulu. Viisuksi Appiukko on valinnut Kari Tappion kamalan jollotuksen, mutta ei auta, mukana on laulettava. Kuinka alas voikaan ihminen vajota :) Ei vaines, jos juhlakalu tykkää niin se on pääasia tottakai!



Illalliselle mennään Pöllöwaariin, jossa me ei olla Basistin kanssa käyty ennen. Ihan kivaa päästä tsekkaamaan paikka, varsinkin kun Appiukko lupasi kustantaa ruokailun. Kyseinen ravintola on muistaakseni rankattu usein parhaaksi ruokapaikaksi Jyväskylässä, ainakin jossain naistenlehdissä. Heh.



Tässä vielä kuva tontusta, jos ei joku ole nähnyt sitä aiemmassa blogissa.



Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

tonttu näyttää pelottavan tildamaiselta :D hihihi.

Mä meen tänään kallioon syömään pelmenejä ja lasipalatsiin suklaamessuille. Syön aamupalaksikin suklaata :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Iik, ehkä mä oon alitajuisesti ollut tildaaja koko elämäni!?! Täytyy varmaan perustaa joku anonyymit tildaajat-osasto... Tai siis, eihän se mun kohdalla enää ole anonyymiä! APUA!!!

Mäkin haluan suklaata aamupalaksi.