Saakelin pissatikut

Ai että mä kihisen kiukusta... Apteekin Ovulaatiotesti, jonka ostin viime kuussa on kyllä ihan humpuukia. Seitsemästä tikusta 4 tikkua meni hukkaan, kun ne eivät vaan suostuneet näyttämään minkäänlaista tulosta. Ja kyllä, kaiken olen tehnyt tismalleen ohjeen mukaan. Testasin tuossa äsken viimeiset kaksi tikkua, joista toiseen viivoja tuli vasta puolen tunnin päästä ja toiseen ei ole tullut vieläkään ja testauksesta on jo tunti aikaa. Tuloksen pitäisi oikeasti tulla muutamassa minuutissa, ja yli viiden minuutin jälkeen testitulosta ei voi enää edes pitää luotettavana. Voi jösses.



Soitin sitten apteekkiin, josta ostin tuotteen ja he kehoittivat soittamaan suoraan valmistajalle, eli Oriolaan. Sieltä pahoiteltiin kovasti, ja käskettiin hakemaan uusi paketti apteekista viallisen tuotteen tilalle. Onneksi on tänään kuoroharjoitukset, muuten olisi pitänyt ajaa yksien pissatikkujen takia melkein 30 kilometriä. Ostin paketin siis muualta kuin omasta kotiapteekista. Arghhhhh!



No, onneksi sentään tuote korvataan. Mutta menipä vähän usko noihin apteekin testeihin, kun eka paketti sattui olemaan tuollainen laatutuote. Ja kun testit on vielä markkinoiden kalliimmat, niin luulisi niiden sitten olevan myös laadultaan vähän parempia.



Että näin. Miten voi lisääntymisen yrittäminen olla näin vaikeaa?????????

0 kommenttia: