Sisustusta

Kävin äsken haistelemassa ilmaa takapihalla (joo joo, olin röökillä) ja jumaliste, kärpänen surrasi ohi. Kärpänen! Nyt on marraskuu! Nyt täytyy sanoa niin kuin vanha mummo, että mihin ihmeeseen tämä maailma on menossa?

Joka tapauksessa, nyt kun minulla on tämä uusi blogikoti, niin mikä olisi sopivampaa kuin laittaa tänne pari sisustukseen liittyvää kuvaa.

Eli ensimmäisenä kukka. Kukat tekevät kodin tuntua. Tämä kukka on jonkinlainen juoru (huomatkaa vahva taipumukseni hortonomiaan) . Lehdet ovat päältä syvänvihreät ja alapuolelta tummanvioletit. Sopii siis hyvin meidän keittiön sisustukseen! Amppelin ostin kirppikseltä muutamalla eurolla saaristoreissun aikana.

Sitten pari kuvaa jakkarasta, jonka maalasin uuteen kuosiin viime viikolla.



Ok, vähän huonot kuvat, mutta kivan violetti tuli jakkarasta. Itseasiassa tuo jakkara alkuperäisessä kuosissaan näyttää kuvassa ihan kivalta, mutta uskokaa minua, se oli kamala! Vielä pitäisi löytää jostain intoa hioa ja maalata toinen samanlainen kapistus.

Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä: rakas uusi laukkuni. Ei ehkä varsinainen sisustusesine, mutta onhan se nätti :)


Pääsin ulkoiluttamaan sitä lauantaina, kun oltiin liikenteessä Veli Puolikuun ja Katsun kanssa. Toisessa käsipuolessa ihana Basisti ja toisessa hurmaava laukkuni -kyllä siinä kelpasi tytön astella!

2 kommenttia:

Annalinda kirjoitti...

Tulin vain kertomaan, että miekin löysin tänne uuteen blogiin!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiva kun löysit, tervetuloa Annalinda!