Pikkujoulutunnelmissa


Hitusen jouluisissa tunnelmissa tässä nyt tunnutaan puuhailevan. Laitoin aamulla kinkun uuniin, josta se alkaa jo pikkuhiljaa levittää suupielet kostuttavaa tuoksuaan asuntoon. Harjoittelin kuoron joulukonserttia varten muutamaa biisiä (eli katsoin nuotteja, joista en ymmärrä juuri mitään, ja lauloin alttostemmat lopulta kuitenkin väärin) ja lipesin lähes samantien kuuntelemaan joululauluja koneelta. Samalla ryhdyin työstämään Muumimammalle joululevyä, jonka taisin luvata sille jo viime vuonna *ups* (no, hiljaa hyvä tulee!). Pari joulukoristettakin piti kaivaa esiin ja laittaa vaniljantuoksuinen tuikkukynttilä palamaan...


Oikeasti pitäisi siivota ja vähän pakkailla viikonloppua varten. Basisti nakkaa mut tänään Muumimammalaan ja huomenaamulla starttaan Veljeni Leijonamielen kanssa bussilla kohti mökkiä tuvan lämmitykseen ja pikkujoulun viettoon (ja vähän mun syntymäpäivienkin... *vink vink, lauantaina saapi onnitella*). Basisti, Ninnu ja Juha saapuvat sitten myöhemmin perässä.


Ei kai tässä voi muuta kuin toivotella hyviä viikonloppuja kaikille, jotka sattuu tätä lukemaan. Minä lähden tästä nuuhkimaan tarkemmin tuota uunin sisältöä. Kunhan ei palaisi sieraimet... ja sormet!

5 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

huh, en taida jaksaa muuten tota haastetta. Mulla ei ole intoa ottaa kuvaa rikkinäisestä pesuhuoneen katosta.

Susikairan akka kirjoitti...

Oh no! Vilpitön tarkoitus oli ehtiä juuri lauantaille ja nyt meni sunnuntain puolelle! Hyvää xx syntymäpäivää ja päivä päälle:)
Susis

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos onnitteluista Susikairan akalle :)

Elsa, miten olet onnistunut saamaan pesuhuoneen katon rikki???

Anonyymi kirjoitti...

SKÄPÄltäkin oikein paljon myöhästyneitä onnentoivotuksia!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Tänks Skäpä :D