Pikkujoulun odotusta

Ninnu soitteli eilen, ja kertoi ystäviensä olevan menossa pääkaupunkimatkallaan pelikauppaan. Meille on tulossa nyt Bohnanza, Menolippu ja sen lisäosa Menolippu USA 1910. Jihuu! Ninnu ja Juha tilasivat Alhambran, joten päästään sitten ehkä vaihtelemaan jossain vaiheessa. Kerrassaan mainiota.



Tulevan viikonlopun pikkujoulujärjestelyt ovat nyt käynnissä. Kinkku on jo sulamassa hiljalleen jääkaapissa ja tarkoitus olisi paistaa se torstaina. Eilen pyörähdin tilpehöörikaupassa hakemassa jouluisia kertakäyttöastioita (anteeksi ympäristöaktivistit, mutta täytyyhän sitä jotain paheita olla) ja kattauksesta tulee varmasti tosi juhlava, heh :D Viikonloppu, tule äkkiä!!!



Huomasin juuri, että olen saanut elämäni ensimmäisen blogihaasteen Susikairan akalta. Hitsi vie, vähän jännää :) Nyt täytyy lähteä samantien kulkemaan kamera kourassa pitkin ja poikin tätä meidän suurensuurta kotia. Repsottavia paikkoja ja muita ongelmakohtia löytyy varmasti paljon! Niitä kuvia odotellessa laitan tähän kuvan mun sydänkaulakorukokoelmasta, joka on vasta aluillaan, mutta pikkuhiljaa kasvamaan päin. Kuvaajan varjokin näköjään näkyy kuvassa :) Kasassa on kirppislöytöjä ja lahjaksi saatuja koruja, mutta myös yksi itse tekemäni kaulakoru. Mikäköhän noista se voisi olla?



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Epäistä. Tuosta kalevalan sydänkorusta olen haaveillut jo pitkään.:D

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Viola, käännänkö veistä haavassa jos kerron, että mulla on samaa sarjaa myös rannekoru ja korvikset...? Ei vaines, voihan se olla että saat korun joulupukilta lahjaksi jo muutaman viikon päästä. Pitää vain muistaa olla erityisen kiltti :)