Yksin

Still talkin´ to myself, and nobody´s home...

Eli Muumimammalassa istun ypöyksin. Tai melkein, sillä tällä hetkellä laulan duettoa (Estranged) W. Axl Rosen kanssa. Onneksi edes on mukana mun rakas mp3-soitin, niin ei tarvitse kaipailla turhaan cd-levyjä kotoa. Jonne muuten pääsen seuraavan kerran jo puolentoista viikon päästä. Fuck.

When I find out all the reasons Maybe I´ll find another way, find another day With all the changing seasons of my life maybe I´ll get it right next time...

Kyllä tämä tilanne vähän alkaa rassata. Mutta en valita (heh, mitähän tämä sitten on?) kun kerran töitä olen saanut. Ja ensimmäinen palkkanauha oli sentään tullut kotiin, joten siltä osin edes vähän hymyilyttää :)

Kuorokonsertti onnistui melko hyvin perjantaina ja karonkassa oli varsin hupaisaa. Eilinen menikin sitten vähän harakoille. Onneksi tänään vielä oli vapaata, sai löhöillä aamulla Basistin kainalossa ihan rauhassa ilman mitään häiriötekijöitä. Ja se kantaa, kantaa kummasti...

Ja onhan siinäkin puolensa, että saa mennä rauhassa sänkyyn Diana Gabaldonin uusimman kirjan kanssa ja lukea vaikka aamuyöhön asti jos pysyy silmät auki! Öitä.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko se Gabaldonin uusin kirja jatkoa Lordin yksityisasialle tai sitä samaa sarjaa jotenkin? Yksityisasiasta en hirveästi pitänyt, mutta Muukalainen-sarja on sydämessäni. Voi kun tulisi jatkossa yhtä hyvää tarinaa Gabaldonilta!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Joo on se just sitä Lordi John -sarjaa. Lordi John ja Veitsenterän veljeskunta. Tähän asti on tuntunut ainakin paremmalta kuin se eka kirja. Tosin yllävän homoeroottinen pläjäys :)

Muukalainen -sarja on kyllä hyvä, käsittääkseni siitä on suomentamatta vielä osia. Niitä odotellen...