Se on taidetta jos minä sanon, että se on taidetta

Kävin tänään lääkärissä räpelöitävänä, eli käsivarresta poistettiin pieni patti. Se on ollut siinä jo monta vuotta, mutta vasta nyt sain aikaiseksi poistattaa sen. Pari tikkiä sain. Se oli lähinnä kosmeettinen haitta, joten ei siitä sen enempää. Mutta jännästi se vaan selkä hikoaa, kun joutuu hoitopöydälle köllöttelemään. Ei tarvitse olla kyse kummoisestakaan toimenpiteestä, kun sydän loikkii kuin vasikka kevätlaitumella!





Lätkäisinpä tuohon nyt uuden käyttäjäkuvani, jonka kuvasin tänään. Kuvassa on muutama vuosi sitten tekemäni paperiveistos Avaruushyönteinen, johon saimme aiheen kuvallisen ilmaisun opettajaltamme. Tai siis aihe oli hyönteinen, josta minä sitten sovelsin (en halunnut tehdä "oikeaa" hyönteistä, koska inhoan niitä niin paljon). Kuvan värit ovat vähän vinksallaan kun yritin tehdä Andy Warholit (ei liene tarvitse erikseen sanoa epäonnistuneeni...) Ja nyt sitä paitsi huomaan valehtelevani, sillä jos ihan tarkkoja ollaan, kuvassa on Avaruushyönteinen nro 2, eikä alkuperäinen versio. Joka tapauksessa, taidetta ilman aivoja *tadaa* juuri teille! Ei pääsymaksua, ei jonoja taideteoksen edessä. Olkaa hyvä :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tää ei oo taidetta, tää on rock´n´rollia. Hienoa. Ja sitä paitsi, pääsymaksu 40 euroa takaa sen, että paikalle tullaan katsomaan taidetta. Oli se sitten vaikka haiseva vasemman jalan saapas. -Pratö-

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Ahaa, selvä, voinko periä sen 40 euroa sulta näin jälkikäteen??? Ja et kai just verrannut mun rokkitaideteosta haisevaan saappaaseen, mitä häh?