Talohaaveita osa 245

Kotona taas. Kämppä on aivan mullinmallin ja siivoukseen ei jaksa paneutua kun on vaan yksi vapaapäivä. Eikä muutenkaan. Takapihan terassin on vallannut naapurin epäilyttävästi lihova ja väsyneen oloinen narttu *ettei vaan olisi kissimirrillä poikaset tulossa...* ja siili rapistelee terassin alla. Onhan se onnea tämäkin.



Vitutus oli maksimaalinen kun lueksimme Talon kuntokartoitusta. Remontti olisi kasvanut liian suureksi suhteessa resursseihimme *niin rahallisiin kuin henkisiinkin* joten ei uskallettu ottaa riskiä vaan peräydyttiin kaupasta. Kun rakennustarkastaja edes tohtii pohtia sädesienen mahdollisuutta, niin ei ole paljon vaihtoehtoja. Joo, kyllähän siinä alahuuli tipahti, kun jo sielunsa silmillä näki itsensä asumassa sitä ihanaa vanhaa taloa...



Mutta ei auta kuin laittaa uutta matoa koukkuun. Basisti on jostain syystä hyvin aktiivinen tässä asiassa, vaikka itseä ei jaksaisi paljon kiinnostaa. Tänään ollaan joka tapauksessa menossa taas katsomaan yhtä potentiaalista talovanhusta, joka varmasti olisi "ihan kiva" mutta jonka hinta on kyllä aika suolainen. Tuumaillaan.



Viime kierron vauvahaaveet valuivat vuolaana virtana unholaan ja koska oltiin jo melkein remontoimassa uutta kotiamme *jota ei koskaan sitten saatukaan* päätettiin siirtää seuraavat Clomifen-kuurit suosiolla syksyyn. Turhaan, ainakin tällä hetkellä ajateltuna, mutta ehkä on nyt joka tapauksessa järkevämpää keskittyä yhteen projektiin kerrallaan?



Onneksi tuleva viikonloppu on kokonaan vapaa ja pääsen mökille työntämään sormet syvälle multaan. Hyvällä tuurilla saadaan Heltsu-kamukin mukaan ja se olisi kyllä jo varsin mukavaa!







Kuvassa Neiti Kesäheinä eli Ryövärintytär mökillä viime kesänä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mui Mui!!

Kiva lukea sun kuulumisia täältä. Millonkoha nähtäs?? Ootko koko kesän töissä? Mä oon vappaalla pitkän aikaa... :)


Hilla

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Mui mui mui Hilla!

Koko helevatun kesä mänöö kyllä töissä, mutta ainahan sitä joskus vapaallakin ollaan... esim. ensi viikon keskiviikkona. Eikös sulla pitäny olla harjoittelu täällä meidän kulmilla???

Tuu ensi viikolla käymään jos oot maisemissa! Halaus :)