Räkä ja roiskis

Do dih, derve daash pidkäshdä aigaa.

Eli katupöly ja kaiken maailman hajusteet hurahtivat keuhkoihin, ja nyt kärsitään taas flunssasta. Tänään on viikon ainoa vapaapäivä, mutta jos ei tästä olo parane niin tuskin jaksaa töihin raahautua huomenissa. Voe mavon silimä.

Viime perjantai-iltana oltiin Ninnun ja Juhiksen luona pelailemassa Menolippua ja töllötettiin samalla hääkuvat ja häämatkakuvat. Ja ikävä kyllä, niinhän se oli, että kuvien mukaan siitä morsiuskimpun heitosta oli leikki kaukana. Näin selvän todisteen siitä, että joku nainen tavoitteli kimppua ja minä roikuin molemmilla käsillä tämän naisen käsivarressa kiinni. Toivottavasti ei tullut toiselle osapuolelle mustelmia tai henkisiä traumoja! Tai sitten kuva oli taitava väärennös ja manipulaatio tai jotain. Minun muistini mukaan kimppu lennähti nimittäin suoraan meikäläisen syliin...

Basistin pikkuveli voitti talvella lahjakortin läheiseen liikuntakeskukseen pelaamaan curlingia. Käytiin viime lauantaina ohjaajan johdolla tutustumassa lajiin, ja ai että oli mukavaa! Polvet ovat edelleen mustelmilla, mutta pääasia että kivaa oli. Ja yllättävän vaikea laji, vaikka näyttää niin helpolta ja verkkaiselta toiminnalta. Selkä oli kuitenkin hiestä märkä, kun tuli harjattua niin urakalla. Ja taisi se kivi jossain vaiheessa osua nänniinkin... kai. Ainakin aika lähelle.

Tänään käytiin Muumimamman kanssa kampaajalla, ja hitusen harmittaa kun ei jaksanut lähteä esittelemään tukkaa kuoroharjoituksiin. Mutta kun pää on täynnä räkää ja kurkussa se kuuluisa kaktus, ei oikein viitsi ääntään rasittaa laulamisella. Ja sitä paitsi tukka on lähes entisenlainen, paitsi vähän on lisätty raitoja.

Nyt lähden iltateen keittoon ja taidanpa lyödä samalla kuumemittarinkin kainaloon.

Kuvassa muuten ihana kimppu, jonka ihana Pikku Myy kiikutti viime viikolla meille kihlajaisten kunniaksi.

0 kommenttia: