Jos joskus miettisi ensin (ja pysyisi päätöksissään)

Aiemmista tuumailuista huolimatta päädyin tänään kuoron hallitukseen sekä jatkamaan tiedottajan pestiä. Lisäksi sain vetovastuun levyproggiksen suhteen eli jippii, helevetisti hommia tiedossa. Ja kun yksi vapaaehtoisvoimin ylläpidetty kesäfestari saatiin hädintuskin kuopattua, yllätän (jälleen) itseni ja olen jo tunkemassa seuraavaan viritelmään mukaan. No, pysyypähän hiellä ja verellä hankittu "ammattitaito" hanskassa tällä tavoin. On se perkele hienoa olla kulttuurialan ammattilainen, kun saa vapaaehtoisena aina toteuttaa jos mitäkin spektaakkelia.

Onneksi sain pidettyä itseni aisoissa ja kieltäydyin puheenjohtajan tehtävistä. Huh. Meikäläisellä kun on monesti t
apana innostua kaikesta "hauskasta" ja sitten yhtäkkiä siitä tuleekin maailman raskain taakka ja ahdistaa ja että pitikin taas lähteä mukaan ja voi helevetti sentään :)


Huusin eilen itselleni huuto.netistä vanhan, kivellisen hopeasormuksen. Nyt odottelen jännityksellä, minkälainen pääsiäismunan yllätys sieltä postissa saapuukaan odottavaan sormeen. Köyhdyin postikuluineen 18,10 euroa eli ei nyt ihan mene maailma sekaisin vaikka sormus mystisesti häviäisikin postissa. Niinkin voi ilmeisesti käydä. Tein tietenkin aloittelijoiden virheitä eli en kysynyt myyjältä mitään tarkempaa tietoa sormuksesta. Kuvasta ei oikein edes saanut selvää kiven väristä eikä postituskuluja
ollut mainittu missään mutta minäpä rohkeana (=tyhmänä) tietenkin halusin sormuksen hinnalla millä hyvänsä. Onneksi myyjä piti postikulut euron pinnassa, joten siinä nyt ei ainakaan kusahtanut rahat hukkaan. Ja joo, olisin lopettanut joka tapauksessa huutamisen pariin kymppiin.

Odottavan aika on pitkä.

Sormusta odotellessa laitan tähän kuva
n viime viikonlopun mökkireissulta. Hienot kelit oli, tosin tuuli oli sen verran navakkaa, että terassilla ei tarennut paljon patsastella saunan jälkeen. Ja vanha tuttu joutsenpariskuntakin saapui joen suulle. Tai mä siis oletan, että ne on ne aiempinakin kesinä vierailleet linnut. En tunnistanut naamasta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli taas lukaista kuulumisia, erityisesti viimeinen lause kirvoitti naurut. :D Tsemppiä kaikkiin projekteihin! -Niina

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Tänks! Kiva olisi kuulla teidänkin kuulumisia... :)

aini kirjoitti...

Ihanan keväinen kuva!

Joskus tulee semmosia juttuja vastaan että ne on vaan kertakaikkiaan pakko saada, vaikkei ole varma onko hankinnassa mitään järkeä:) Ne on yleensä niitä parhaita ostoksia!

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos Aini! Joo, aika monesti tulee sellainen PAKKO SAADA-olo, mutta mulla ikävä kyllä juuri ne ostokset menee yleensä metsään... Pitäisi aina harkita tarkkaan, mihin jotakin tarvitsee ja minkä kanssa sitä käyttää jne.

Sormus onneksi tuli perille ja oli kiva. Laitan kuvan tänne jahka ehdin.