Sormuksia, sormuksia ja ovulaation odottelua

Taisinpa tuossa eräänä päivänä luvata kuvan sormuksesta, jonka huusin Huuto.Netistä. Kuva seuraa tässä:




Sormuksen kivi on lähestulkoon musta ja raidat valkoiset. Kuvassa näkyvä ruskea sävy raidoissa ei juurikaan erotu paljaalla silmällä. Ihan kiva arkisormus minusta. Kivi on hitusen pienempi kuin aiemmin kirpputorilta löytämäni aarre, josta olen jo aiemmin laittanut kuvan, mutta laitan nyt uuden kun tuli parempi otos:





Tämä ruusukvartsisormus on ehdoton lemppari, se on melko suuri ja siten aika näyttävä.

Ensimmäinen Clomifen-kuuri on takana ja nyt odotellaan ovulaatiota. Kuurin kaksi ensimmäistä päivää kärsin vatsakrampeista ja muutamia päiviä myöhemmin tuli satunnaisia kuumia aaltoja (kiitos Sonjalle, että osasin varautua). Tänään pitäisi aloittaa ovulaation mittaaminen, mutta kun heräsin aamulla vatsakipuihin niin tuli mieleen, että onkohan mittaus jo myöhäistä. Hmm. Koitetaan nyt kumminkin...

Treffasin eilen Heltsua ja käytiin syömässä Sohwissa. Yllätin itseni ja otin hieman erilaisen annoksen kuin normaalisti ravintolassa (eli kanaa punaviini- tms. kastikkeessa ja kermaperunoita). ((Ja joo, tiedän että olen mielikuvitukseton.)) Joka tapauksessa, valitsin listalta Party-Party Chickin, jossa oli vuohenjuustolla gratinoitua broilerin fileetä, raikasta vadelmakastiketta, balsamicokasviksia ja pinaattiriisiä auringonkukansiemenien kera. Ja hyi yök. Vuohenjuusto maistui ihan märältä villasukalta! Onneksi Heltsu tarjosi kanaleipää ja tikkuperunoita omalta lautaseltaan, joten ei tarvinnut nälkäisenä poistua paikalta. Mutta siis joo, kyllä se tuttu ja turvallinen annos voittaa kaikenlaiset erikoisuudet.

Nimimerkillä Jatkossakin kaavoihinsa kangistunut, mutta tyytyväisen kylläinen Purppura

4 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

musta sun ois ehdottomasti pitänyt mainita, että puhelinsoitto eräältä bloggaajanerolta oli ihaninta päivässä :)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Elsa hei, tiedät hyvin että ihaninta mun päivässä on ruoka... Ja sit sekin meni ihan perseelleen. Että sikäli.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Purppura.. Ruokahan on elämän SUOLA!! Eihän elämä ois mitään ilman sitä.. aamulla herätessä se ekanan mielessä, aah.. ihanaa pääsee syömään.. :D

Hilla

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Hih, Hilla, näinhän se on! Koitetaas taas nähdä piakkoin... Ti ja ke ois vapaat ens viikolla, vink vink. Niin siis paitsi illat.