Working in a factory


Tästä se lähtee, joulukorttitehdas käynnistyy ihan näillä sekunneilla! Vaatii paitsi askartelutarvikkeita, myös kynttilöitä, jouluntuoksuista teetä ja ehkä jonkun joululevyn soimaan taustalle... Pankaapa muuten merkille täysin mulle sopimattomat värit, yllätin itsenikin hankkiessani näitä (nimimerkillä Lähestyykö keski-ikä, kun ruskea näyttää hyvältä?)!
Valmiita kortteja ette näe täällä, sillä nehän lähetetään vasta viime tipassa ennen Joulua. Ja tipasta tulikin mieleen, että lopputuloksena saattaa olla myös liimatippa nenässä ja hirveä määrä tuhlattua paperia ja kartonkia :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mekin saatiin kutsut valmiiksi, joten voisi alkaa henkisesti valmistautumaan joulukorttirumbaan. Ihania nuo sun korttimateriaalit, mulle ainakin kelpaa kyseinen värimaailma. ;) -Niina

Anonyymi kirjoitti...

Musta sä olet jo yhden kortin tehnyt. Toi kuva on meinaan tosi mellevä ja teksti också. Minä teenkin tästä kortin ja kaikille lähtööpi sama. Ai mutta mites ne on ne tekijänoikeuvet...paskat, taide on kaikkien yhteistä sanovat venäläiset ja näinhä se on miunki mielestä. -Pratö-

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Niina: Mites ois joulukorttitehdas mökin rauhassa parin viikon päästä? Jos kelit pysyy yhtä märkinä kuin tähän asti, niin mikäs sen parempaa kuin linnoittautua takan ja glögikupposen ääreen askartelemaan...?

Pratö: heh, kuva on sun vapaasti käytettävissä :) Sä kun oot muutenkin niin kova laittelemaan kortteja, että ei taida olla pelkoa kuvan levittämisestä kovinkaan laajalle!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa melkoisen hyvältä idealta. Täytyy hamstrata askartelutarvikkeita siihen mennessä. :) -Niina

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Jep, suunnitellaan!