Lautapelihulluus iski Basistiin

Viikonloppu sai jostain syystä Basistin innostumaan ihan urakalla lautapeleistä. Tähän asti se on lähinnä hymähdellyt innostukselleni, tosin se on kyllä aina suostunut pelailemaan kanssani. Ehkä Ilarin suosituksista oli apua!?! Ennen nukkumaanmenoa käytiin nimittäin yhdessä lautapelit.fi -sivustolla tutkailemassa eri pelejä, ja Basisti lupasi nyt tilata muutaman meille kotiin. Jee! Tilauslista on vielä vähän auki, mutta ehdolla ovat ainakin Bohnanza, Carcassonne, Settlers of Catan, Taivaan pilarit, Menolippu ja Kadonneet kaupungit.

Mua on alkanut pahasti oksettaa televisio, johon olen ihan liian koukussa. Näin työttömänä ollessa päivät on kuitenkin täytettävä jollakin, ja kaikenmaailman huippumallit ja muut realitysarjat, puhumattakaan "laadukkaista" draamasarjoista (ei sentään kauniit ja rohkeat tai salatut elämät, jossain se rajaa menee!) ynnä muista, ovat mulle jotenkin tuhat kertaa mieluisampaa ajanvietettä kuin esimerkiksi siivoaminen. Mutta mutta. Televisio vie aivan liian paljon aikaa myös muilta, hieman inspiroivimmilta toiminnoilta. Voisi askarrella, laulaa, näperrellä, lukea, huovuttaa, ommella, maalata, leipoa ja niin edelleen. Tai vaikka sivistää itseään jollain lailla (hahahhahhahaa) tai pelata seurapelejä illan tullen, kun Basisti kotiutuu työmaaltaan. Sitä ajatellen ainakin yhden uuden pelin vaatimuksena on se, että sitä voi pelata kahdestaan! Eilenkin oli kiva laittaa töllö kiinni, kynttilöitä palamaan, kuuma kuppi teetä ja rommirusinakeksejä käteen ja käydä rakentamaan Alhambraa.

Enparelli toi ihanaa teetä ja herukkahunajasuklaatia tuliaisiksi. Kyllä Enparelli tietää!



Askartelusta ja näpertelystä tuli mieleen, että sain eilen ratkottua joulukortti-idea/inspiraatio-ongelman. Eli idis ja inspis tuli, ja mikäli en pian pääse askartelukauppaan, niin ne oletettavasti myös menee (älä kysy minne). Pitäisi saada siis joulukorttitehdas käyntiin lähipäivinä!


Tähän loppuun vielä muutama kuva parin päivän takaisesta kirppishankinnasta: rannekoru, joka ei ole yhtään mun tyylinen, mutta silti kiva. Eurolla.







6 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

1) ota hyvänen aika se kommenttien kontrollointi pois! Mulla on 14 vanhemmissa viesteissä se, haluun näes nähdä omat kommenttini sun blogissa HETI :D

2) Ookko jo blogilistalla?

3) Tiiäkkö sen rappakaljapelin, se on niin hauska!!

yst terv.mä

Elsa kirjoitti...

Kommenttisi on tallennettu, ja se tulee näkyviin sen jälkeen, kun blogin omistaja on hyväksynyt sen.

ARGH! Toi on niin rasittava teksti!!!!

(hermoilenko ehkä turhasta)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Elsa hyvä, nyt sinulla on mahdollisuus päästä heti näkemään sun kommentit täällä :) Laitoin kontrolloinnin siis pois.

Joo, oon blogilistalla ja tiedän rappakaljan, mutta en oo ikinä pelannut sitä. Kotona mulla on rapakalja-peli, joka vissiin on vähän samantyyppinen, mutta vanhempi (yllätys, yllätys) sanaselityspeli. Sekin on helevetin hauska, tosin en oo pelannut sitä pitkään aikaan.

Elsa kirjoitti...

mä lisään sut suosikiksi = sä lisäät mut kans :D

Anonyymi kirjoitti...

Asiaa. Televisio on hanukasta. Kysyn vaan kenenkä on vastuu, jos lapsenne henkisesti surkastuu. Missä lasten äiti ja isä on, kun kasvatettavaksi jäivät he television. -Pratö-

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Elsa: oukkisdoukkis :)
Pratö: hahahahaa, niinpä!