Keikalle

Eilen sain kutsun "bändimme" kakkoskitaristilta lähteä katsomaan Emma Salokoski Ensemblea kaupunkiin. Mikäs siinä, kun kerran ilmaiseksi pääsee :) Ulpukan joku sukulaismies miksaa tänään, joten päästään The Listalle. Heh, tulee ihan vanhat kunnon bändäriajat mieleen :D :D

Nyt on paniikki, että mitäköhän riepua tuolta vaatekaapista löytäisi päälle, kun kerran pitää lähteä oikein ihmisten ilmoille. Apua!

Eikä tukkakaan taivu mitenkään. Tai siis itse asiassa taipuu sadalle eri vinksaukselle ja suoristusrauta on odotettavissa (toivottavasti edes!) vasta Joulupukin kontissa tulevaksi. Tilasin eilen kampaamoon ajan (elätellen toiveita syntymäpäivälahjaseteleistä) joulukuun alkuun, joten parannusta tähän armottomaan karvoitusongelmaan ei ole luvassa sitä ennen.

Liikuttelin läskiä, kun kävin Kikin kanssa tänään lenkillä. Että vartaloa on kyllä muokattu. Unohduttiin juomaan teetä ja lörpöttelemään pariksi tunniksi ja mukavaa oli. Toivottavasti se perustaa pian oman blogin, johon voisi käydä heittelemässä "asiantuntevia" kommentteja... Panes nainen viestiä tulemaan, jos käyt kurkkaamassa täällä!

Jaa-a. Jos nyt kävisi vähän sotkemassa meikkiä naamaan ja vääntäisi garderobin (=lumppukasan) mullin mallin. Joka tapauksessa, uusi laukku pääsee taas ulkoilemaan!

2 kommenttia:

Brudor kirjoitti...

Hyvää keikkaa ja pipo päähän jos tukka ei suostu tottelemaan. ;)

Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Kiitos vinkistä Burana, ei onneksi tarvinnut laittaa pipoa päähän. Sain jopa kehuja kuontalosta :) Ja keikkakin oli hyvä, ja sehän se on tärkeintä!